GRATIS PRISFÖRSLAG

ALLTID FASTPRIS

20 ÅRS ERFARENHET

13 ÅR I BRANSCHEN

GARANTI UPP TILL 3 ÅR

1700+ GENOMFÖRDA JOBB

Söker du målare i Nacka?

Har du bestämt dig för att göra om i ditt hem, men behöver hjälp att genomföra det? Då har du hamnat på rätt ställe. Vi är experter inom allt som har med målning och tapetsering att göra. Sedan företagets start år 2011 har vi hjälpt både privatpersoner och företagare med att förverkliga deras idéer. Att använda sig av färg eller tapeter kan skapa en helt ny känsla i ett rum, trots att det är ganska enkla medel. Så om du har en tanke om hur du vill göra om finns vi här för dig. Välkommen till din personliga målare i Nacka!


VÅRA TJÄNSTER

Utomhus och inomhus målning

UTOMHUS- OCH INOMHUSMÅLNING

Vägg tapetsering i Stockholm

TAPETSERING

Lägga golv

GOLVLÄGGNING

(Klick golv och Fiskbenparkett)
Golvslipning

GOLVSLIPNING

Installera Innervägg och dörr

INNERVÄGG OCH INNERDÖRR MONTERING

Kakelsättning

KAKEL OCH KLINKERSÄTTNING

ROT-avdrag

Allrisk och Ansvarsförsäkring

Godkänd för F-skatt

Registrerade för moms

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Noggranna målare med öga för detaljer

Vi arbetar alltid hårt för att ge en så bra service som det bara går. Ett exempel på hur vi försöker att realisera den målbilden är genom att alltid lämna arbetsplatsen städad. Detta gäller självklart när projektet är avslutat, men även efter varje arbetspass innan vi går hem. Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd med både slutresultatet men också processen dit. Därför är vi alltid lyhörda för dina förslag och tankar, och om du har anmärkningar på något anpassar vi oss såklart.

När det gäller kostnader erbjuder vi alltid ett gratis prisförslag för dig att godkänna. När vi är överens om ett pris gäller det som ett fast pris. På så vis kan du känna dig lugn och trygg och veta att kostnaderna inte kommer att springa iväg. Har du några frågor eller funderingar över hur vi arbetar är du mer än välkommen att höra av dig till oss, vi berättar gärna mer.

LÄS VÅRA KVALITETSSTANDARDER OCH ARBETSPROCESSER!

Arbetsprocessens gång

Genom att ha tydliga strategier för vår arbetsprocess kan vi arbeta på ett noggrant och effektivt sätt. Vi börjar därför alltid med att täcka golv och möbler för att skydda dem mot damm eller färg. När det kommer till slipning av väggar använder vi en dammfri teknik. Detta möjliggör att mängden av damm minskas till 90% (detta är beroende av ytorna som ska slipas). Därefter börjar vi med målningen eller tapetseringen. Om det inte är en mörk vägg som ska bli ljus använder vi som oftast två lager med färg, annars kan det behövas en extra omgång. Efter varje slutförd arbetsdag städar vi upp efter oss, något som vi även gör när projektet är slutfört. För dig blir det enkelt och smidigt att börja njuta av ditt nya rum.


VÅRA JOBB

Din målare i Nacka - kontakta oss!

Om du har bestämt dig för att renovera om hemma är vi mer än gärna med på det projektet. Vi går gemensam igenom vilka planer du har, och förverkligar sedan dina drömmar. Välkommen att höra av dig till oss. Vi är din målare i Nacka.

Colorama färg butik
Alcro
Beckers färg

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta vår Chef!
Vadim