GRATIS PRISFÖRSLAG

ALLTID FASTPRIS

20 ÅRS ERFARENHET

13 ÅR I BRANSCHEN

GARANTI UPP TILL 3 ÅR

1700+ GENOMFÖRDA JOBB

Vi är din målare i Järfälla

Går du i tankar på att göra om i ditt hem? Har du tröttnat på dina väggar och vill ha en ny känsla? Letar du efter pålitliga målare i Järfälla? Då har du hamnat rätt. Vi har hjälpt privatpersoner och företag sedan starten år 2011 med att tapetsera och måla om. Med rätt kompetens och kunskap kan vi effektivt skapa just den känslan som du är ute efter. För oss är inga projekt för stora eller för små, så hör av dig till oss med din idé så berättar vi om hur vi kan realisera den. Välkommen!


VÅRA TJÄNSTER

Utomhus och inomhus målning

UTOMHUS- OCH INOMHUSMÅLNING

Vägg tapetsering i Stockholm

TAPETSERING

Lägga golv

GOLVLÄGGNING

(Klick golv och Fiskbenparkett)
Golvslipning

GOLVSLIPNING

Installera Innervägg och dörr

INNERVÄGG OCH INNERDÖRR MONTERING

Kakelsättning

KAKEL OCH KLINKERSÄTTNING

ROT-avdrag

Allrisk och Ansvarsförsäkring

Godkänd för F-skatt

Registrerade för moms

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Så här arbetar vi

För att arbetet ska vara effektivt och noggrant arbetar våra målare i Järfälla utifrån tydliga strategier. Även om varje projekt i sig är unikt kan detta göra att arbetet blir strukturerat från start. Så här ser vår arbetsprocess ut efter att vi gemensamt gått igenom vad dina önskemål är.

  • Täcka möbler och golv. Detta skyddar mot både damm och färg. Vi är noggranna med att dina tillhörigheter inte ska påverkas av vårt arbete.
  • Ta bort/sätta i eluttag. På så sätt kan vi enkelt och smidigt komma in bakom med färg eller tapet.
  • Slipa väggar. Vi använder oss av dammfri teknik, vilket innebär att mängden av damm kan minska upp till 90%.
  • Nu sätter vi igång med måleriet och tapetseringen. När det kommer till väggfärg målar vi vanligtvis två lager, men det kan variera beroende på underlag.
  • Städning. Detta är något vi gör både efter varje avslutad arbetsdag, men även sedan när projektet är klart. För dig är det bara att börja njuta av ditt nyrenoverade hem.

Vi är med dig som kund under hela processens gång, från planering till genomförande och slutbesiktning. Har du några anmärkningar är vi snabba med att rätta till detta. Vi vill att du är nöjd med både slutresultatet, men även vägen dit. Därför lägger vi stor vikt vid att ge god service till våra kunder.

LÄS VÅRA KVALITETSSTANDARDER OCH ARBETSPROCESSER!


VÅRA JOBB

Kontakta din målare i Järfälla

Om du har bestämt dig för att ta tag i dina drömmar och göra om hemma hjälper vi dig mer än gärna. Vi har lång erfarenhet av alla möjliga olika slags projekt, och kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig i Järfälla.

Colorama färg butik
Alcro
Beckers färg

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta vår Chef!
Vadim