GRATIS PRISFÖRSLAG

ALLTID FASTPRIS

20 ÅRS ERFARENHET

13 ÅR I BRANSCHEN

GARANTI UPP TILL 3 ÅR

1700+ GENOMFÖRDA JOBB

Din personliga målare i Bromma

Funderar du på att göra om hemma? Genom att måla om eller tapetsera kan du med enkla medel skapa en helt ny känsla i ditt hem. Vi hjälper dig att lyckas med det. Sedan start år 2011 har vi hjälpt många kunder med att förverkliga deras drömmar, och nu hjälper vi gärna dig. För oss är inga jobb för stora eller för små, och vi arbetar för både privatpersoner och företag. Så om du vill fräscha upp eller göra om så är vi rätt målare för dig i Bromma. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer.


VÅRA TJÄNSTER

Utomhus och inomhus målning

UTOMHUS- OCH INOMHUSMÅLNING

Vägg tapetsering i Stockholm

TAPETSERING

Lägga golv

GOLVLÄGGNING

(Klick golv och Fiskbenparkett)
Golvslipning

GOLVSLIPNING

Installera Innervägg och dörr

INNERVÄGG OCH INNERDÖRR MONTERING

Kakelsättning

KAKEL OCH KLINKERSÄTTNING

ROT-avdrag

Allrisk och Ansvarsförsäkring

Godkänd för F-skatt

Registrerade för moms

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Målare med tydliga strategier

Vi lägger alltid upp vårt arbete på samma sätt. På så vis kan vi arbeta effektivt och noggrant. Efter att vi tillsammans med dig som kund gått igenom dina önskemål sätter vi igång. Då börjar vi alltid med att täcka möbler och golv, för att skydda från damm och färg. Därefter går vi över alla eluttag och tar bort dem så att färgen eller tapeten kommer in fint bakom. Innan själva målararbetet eller tapetseringen sätter igång slipar vi väggarna för att få jämna ytor. Då använder vi maskiner som har en dammfri teknik, vilket minskar mängden av damm upp till 90%.

Sedan är det dags för måleriarbetet eller tapetseringen. När det kommer till att måla väggarna målar vi vanligtvis två lager. Ska väggen däremot målas om från en mörk färg till en ljus kan det krävas ett extra lager. Allt detta går vi självklart igenom med dig som kund innan vi sätter igång.

Efter varje avslutad arbetsdag städar vi upp efter oss. När hela projektet är slutfört gör vi även en storstädning, så att du kan börja njuta av ditt nya rum på en gång.

LÄS VÅRA KVALITETSSTANDARDER OCH ARBETSPROCESSER!


VÅRA JOBB

Colorama färg butik
Alcro
Beckers färg

Målare som hjälper dig i Bromma

Känner du att det är dags att ta tag i de där renoveringsdrömmarna nu? Vi är gärna med dig på den resan. Vi hjälper privatpersoner och företagare med alla olika typer av projekt. Hittills har våra målare arbetat med att göra om restauranger, butiker, bostadsföreningar och privathem. Har du några frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig till oss, vi berättar gärna mer om vårt arbetssätt. Välkommen att kontakta oss, din målare i Bromma. Vi hjälper dig att realisera din dröm!

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta vår Chef!
Vadim